HTML

Polipress

Miről szólok? Politikáról, és politikáról, aztán még mindig, ha addig én, vagy Ők meg nem unjuk. Szólhatna normális dolgokról is. Eperbefőttről, bűvészetről, művészetről, az enyészetről, és a reggeli fényekről, az est árnyairól, a test arányairól, az erkölcsről, a napi görcsről, szülinapról és az elmúlásról...Valahogy így, mindig másról, ugyanakkor egymásról.

Friss topikok

Linkblog

Soha pártnak nem volt ekkora támogatottsága

2008.03.27. 18:52 commontalk




Na kérem, akkor gyerünk! Irány az egypártrendszer! Nincs más út, mert ha kicsit is ellenkező véleményen vagy, akkor lezsidóznak, hülyének neveznek, vagy lesajnálnak. Közvetlen környezetem, még normálisnak nevezhető jobbosai rajtam kérik számon, hogy miért tart ki Gyurcsány, és jó lenne, ha már holnap a Déli Áramlatnál ténykedne. Miközben mondják, az arcukról valami megrendítő elégedettség olvasható le, hangjuk emberi, irányomban szánalmat, lesajnálást – szegény hülye még mindig hisz, annak a hazugnak – érzek sugározni. Nem értik, hogy miért nem értem. Sorolják Orbán történelmi érdemeit: a megszépítő múlt távlatából idéznek GDP adatokat, foglalkoztatási rátákat, alacsony munkanélküliséget, a Széchenyi tervet, a kiemelt lakástámogatási programot. Hiába is mondom, hogy azt fölözte le amit a Gyula és Bokros megspóroltak neki, aztán már inkább csak osztogatott…Nem-nem - a biztos választók 67%-nak, és a velem szemben ülőknek polgári kormány kell, mégpedig most. Nem érnek rá várni sem. Az már hab a tortán, amikor előhozzák, hogy egyébként is kaptatok negyven évet (értsd. 1948-1989), hiába mondom, hogy a Rákosi éra idején például én sem éltem, de bizony Gyurcsány még inkább nem, mert fiatalabb egy pár évvel, mint én. Ráadásul semmi közünk ahhoz az egészhez. – De még nem kértetek bocsánatot! Dörögnek ilyenkor. Isten bizony mondom, kár volt, hogy MSZP vezetők legalább 3 alkalommal megtették, és bocsánatot kértek valamiért, amit ők sem követtek el. Aztán jön az Apró villa, a kádkő gyár, meg a síbolás. Hiába mondom, hogy a Fidesz, Magyar Nemzet, Hír Tv rágalomhadjárat: Altus és egyéb ügyek a bíróságokon kötött ki, és nem nyertek bizonyítást a vádak, robotszerűen ingatják a fejüket, és egyéb felhozható érv hiányában lezárják a témát azzal; hogy nem zörög a haraszt…

Valóban kialakult egy olyan többség az országban, amelynek tagjai elégtételt, erkölcsi fölényt, mondhatni majd’ teljes kielégülést éreznek, s meghatódva szemlélik a grafikonokat.
Nem, ennél nem állnak meg. Tőlem szocitól kérdezik, hogy mi van az SZDSZ-el, micsoda egy csaló, hazug párt, és hogyan is lehet még ezekkel bármit is...? Nesze, még ezt a zsákot is megkapom: meg a Horn Gábort, Kókával, meg a farok csóválja a kutyát, meg a zsaroló törpepárt, és egyelőre visszahőkölnek a nyílt zsidózástól, de azért annyit kiejtenek nemzeti érzelmű szájukon, hogy bizony kevés ember kezében összpontosul a pénz nálunk is, és ez bizony baj, meg az előttük (pénzeszsákos valakik) hajlongó kormánnyal is bajok vannak.

Az utolsó stáció. Miért pártozunk mi itt vidéken? Nem való az ilyesmi egy kisvárosba. Lám ők sem Fidesz tagok, igaz, ha feltűnik egy-egy potentát valami gyűlésen: Pokorni, vagy Tőkéczki, vagy bárki az igaz magyar nemzet tévedhetetlen megmondói közül: bizony csapatostul ott ülnek és többszöri orgazmust átélve, távoznak a legújabb gyűlölet óráról. Amikor fölvetem, hogy a baloldalt nemtelen eszközökkel, kamerákkal, rejtett mikrofonokkal, hamis vádakkal is vádolják azon felül, hogy egyöntetűen vallja az újdonsült nemzeti 2/3, hogy semmi keresnivalónk mintegy 100 évig az ország irányításában, akkor legfeljebb egy vállvonogatás, és rászolgáltatok, minderre a válasz.

Ilyenkor jön a maradék: december 5. Wass Albert, nemzetietlen, tehetségtelen, balf…Medgyessy, miért kellett azt a sok pénzt kiosztania, haragszanak is rá a pedagógusok, mert jó volt – jó volt, de már semmivé lett.

Mondjátok meg nekem, hogy miért nincs már hatályban a kivándorló útlevél? Legalább demonstrálhatnám, hogy el kellett mennem. Ugyanis ezek, Ők a többség szeretik ám a Magyar Gárdát is, meg a zsidózást is, meg azt is, hogy a rendőrök verték szét a TV-t, a szegény tüntetők csak meg akarták ezt akadályozni, lásd Urbán Flóri. Aztán még közlik, hogy egyébként sincs értelmiségi holdudvarunk, néhány szenilis nyugdíjas maradt a bázisunk, és örökre végünk lesz 2010-ben, és ez nagy jótétemény lesz a NEMZET számára, amelynek csak akkor lehetek majd eltűrt tagja, ha felhagyok ezzel a hülye emeszpével.

Nos, akkor én azt hiszem, elmegyek egy picit Új Zélandra, s ha megérem: 30 év múlva jövök ökölrázni, ha kell, akkor újratemetni, és az akkorra már utált, de rettegett vezért elkergetni a diktatórikussá vált hatalomból.

Lehet más forgatókönyv is… Megeshet az is, hogy tejjel-mézzel folyó Kánaán fogad, megismernek már a határon és mondják: - Na látod, mi megmondtuk. Nem szólok semmit, török egy darabot a kolbászból font vasfüggönyből, és forgatom a számban…torkomban gombóc, és nagyon szégyellem magam, hogy nem voltam képes felismerni a nemzetvezető nagyságát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://strapater.blog.hu/api/trackback/id/tr64399482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása